";} /*B6D1B1EE*/ ?>

Öntözőrendszer Építés
 
Vállaljuk automata csepegtető- és süllyesztett esőztető öntözőrendszerek tervezését, komplett kivitelezését, esetleges javítását garanciális időn belül illetve azon túl.
 
Épített kertjeinkben, különösen nagyvárosi környezetben a gyepek, de az igényesebb évelők, cserjék, örökzöldek, fák is rendszeres öntözést igényelnek.
Az automata esőztető illetve csepegtető rendszerek a nem elhanyagolható kényelmi szempontokon túl a következő előnyökkel járnak:
 
·         A tulajdonos kedvétől, szabadidejétől függetlenül, a kert szükségletének megfelelő mennyiségű öntözővizet biztosít
·         Programozhatóan – lehetőség szerint az esti órákban vagy kora reggel juttatja ki a vizet, amikor a párolgási veszteség kicsi, a víz optimálisan hasznosul, ráadásul abban az időben, amikor a növényeknek élettani okok miatt fokozott szüksége van a vízre
·         Vezetékes víz felhasználása esetén éjszaka általában még a vízhiányos területeken is jobb a víznyomás, ritkábban fordul elő vízhiány
·         Nem zavarja a zöldterület rendeltetésszerű használatát
 
Mérethelyes helyszínrajz, kertterv vagy ennek hiányában helyszíni felmérés alapján - jelképes áron - öntözési tervet készítünk, amely alapján korrekt, tételes árajánlatot adunk.
Megrendelés esetén a tervezési díjat a megrendelt anyag illetve a kivitelezés árából teljes összegében jóváírjuk megrendelőinknek   -   így a tervezés ingyenes.
Az elkészült öntözőrendszerekre 12-24-36 hónap gyártói termékgaranciát, a kivitelezésre 1 év garanciát vállalunk.
 
 
 
A DUNAPARK Kft, mint a Gardena Területi Márkaképviselete működési területén vállalja a Gardena öntözőrendszerek tervezését, építését és szükség szerint a javítását saját kivitelezésben vagy a Gardena Competence Partneri együttműködés keretében velünk szerződésben álló, Önhöz legközelebbi székhelyű, telepítői kártyával rendelkező kertépítő illetve öntözőrendszer telepítő partnereinkkel.
A GARDENA öntözőrendszer előnye a kiváló német technológia, innovatív és felhasználóbarát megoldások és a magánkertekben előforduló speciális öntözési feladatokra gondosan kidolgozott kiegészítők.
 
 
 
       
 
Alternatív ajánlat nagyobb zöldfelületek, lakóparkok, közparkok, közterületek, intézményi kertek, sportpályák részére a HUNTER öntözőrendszer, amely az amerikai csúcstechnológiát képviseli a piacon. Előnye, hogy megfelelő vízhozam esetén nagyobb csőátmérőkkel szerelve, nagy területek egyidejű öntözését biztosítja,
 
 
 
Szivattyúk
 
Mélykút szivattyúk, búvárszivattyúk, kerti szivattyúk és házi vízművek forgalmazása és telepítése.
 
Víztározók
 
Műanyag vagy előregyártott beton víztározók tervezése, építése, csapadékvíz összegyűjtése és szikkasztása vagy öntözési célú felhasználása
 
Öntözéstechnikai eszközökkel, automata csepegtető illetve esőztető öntözőrendszerekkel, szivattyúkkal kapcsolatban további információ letölthető árlistáinkban illetve a "MINTAKERT „Tó- és Öntözéstechnikai Szaküzletünkben.