Construma Nemzetközi Építőipari / OtthonDesign Szakkiállítás | 2024. április 10-14.

Látványos és innovatív mintakerttel, Husqvarna és Gardena robotfűnyírókkal, innovatív kerttechnikai megoldásokkal, valamint akciós ajánlatokkal várjuk! Ismerje meg a legújabb fejlesztéseket: a vezeték nélküli Automower NERA robotfűnyírókat, az EPOS technológiát és a CEORA robotokat!


Mi már készülünk! Találkozzunk az A pavilon A-111 F standján!

Miben segíthetünk?

Lenyűgöző parkok, napfényes kertek, árnyékos lugas melletti kerti tó, meseszép pázsit, valamint az ezekhez szükséges legmodernebb öntözőrendszerek, robotfűnyírók és tótechnikai megoldások - nálunk a legjobb helyen jár.
Robotfūnyíró - értékesítés és telepítés

Több mint 1,000 telepített robotfűnyíró referenciával, 15 év tapasztalatával ajánljuk a piacvezető Husqvarna Automower, CEORA és a Gardena Sileno robotfűnyírókat, teljeskörű tanácsadással, tervezéssel, telepítéssel és szervizzel.

Értékesítés: webáruház és szakkereskedés

Márkaképviseletként teljes GARDENA termékkínálattal várjuk. HUSQVARNA szakkereskedésünkben kertészeti, erdészeti gépeket, robotfűnyírókat és alkatrészeket kínálunk széles választékban. OASE, Pontec tótechnika, HUNTER öntözőrendszer, ICL és Substral termékek, kertépítészeti anyagok, gyepszőnyeg, kerti szerszámok is egyaránt megtalálhatóak kínálatunkban.

Kerttervezés, tájépítés

Tervező stúdiónk tapasztalt vezető tervező irányításával készít engedélyezési illetve kiviteli terveket magán megrendelők, építészirodák és intézmények részére egyaránt.

Kertépítés, parképítés, útépítés

Több mint 30 éves tapasztalattal vállaljuk kertek, parkok, sportpályák, játszóterek építését, ipari- és kereskedelmi létesítmények környezetrendezését, út- és térbukolatok építését, családi házak és üdülők kertépítését, tervezéstől a kulcsrakész - játékra, pihenésre kész átadásig.

Husqvarna tavaszi akció

Szerezze be új Husqvarna kertigépét tavaszi akciónk keretében kedvezményesen! Tekintse meg június 10-ig tartó ajánlatainkat olyan gépekre és tartozékokra vonatkozóan, mint:

  • Fűnyírók, traktorok, riderek
  • Láncfűrészek és ágvágók
  • Fűkaszák és kertápoló eszközök
  • Magasnyomású mosók
  • Vízszivattyúk
  • Akkumulátorok és töltők

Fedezze fel termékkínálatunkat!

Kiemelt ajánlataink

Szezonális akciók és újdonságok

Április a robotfűnyírók hónapja

Akciós árakkal, Husqvarna Automower, CEORA és Gardena Sileno robotok hatalmas választékkal várjuk vásárlóinkat - teljeskörű tanácsadással, tervezéssel, telepítéssel és szerviz háttérrel.

Tökéletes gyep? Automower!

Minden kerthez megvan a tökéletes Husqvarna robotfűnyíró. Az Automower modellek széles választékával a tökéletesre nyírt pázsit fáradságos munka nélkül érhető el.

GARDENA Sileno pénzvisszafizetési akció

Fedezze fel a SILENO robotok világát! Ha április 21-ig vásárol a promócióban résztvevő robotfűnyírók közül, a GARDENA weboldalán regisztrálva, akár 30.000 Ft-ot is visszakaphat.

KERESKEDŐKNEK

A Dunapark Kft. a Husqvarna Magyarország Kft nagykereskedelmi partnere. A Gardena termékek teljes választékával várjuk a kiskereskedőket és viszonteladókat.
Parképítő illetve öntözőrendszer- és robotfűnyíró telepítő partnereinknek egyedi árakat, mennyiségi kedvezményeket biztosítunk!

Bővebben

Rólunk

A Dunapark Kft.-t 1991-ben alapítottuk, Südi Kristóf okleveles táj- és kertépítész mérnök vezetésével. A családi kisvállalkozás, mint az egyik legrégebbi hazai kerttervező- kertépítő cég, ismert és elismert a szakmában. Több mint 30 éves gyakorlattal, több ezer tervezett és épített kerttel, parkkal, több száz automata öntözőrendszerrel és robotfűnyíróval, meggyőző referenciával és garanciával várjuk megrendelőinket.

PARTNEREINK

KAPCSOLAT

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal személyesen vagy telefonon. Ha a személyes vásárlás híve, látogasson el budapesti bemutatókertünkbe, ahol szakértõ értékesítő kollégáink örömmel állnak rendelkezésére.
Érdeklődés, árajánlat, személyes vásárlás